Tichete de masă pentru persoanele vaccinate după 3 septembrie

Tichete de masă pentru persoanele vaccinate după 3 septembrie


Tichete de masă pentru persoanele imunizate împotriva COVID-19
_____________
Persoanele vaccinate cu schema completă la Centrul de vaccinare Avrig, după data de 3 septembrie, vor primi o alocație de hrană sub formă de  tichete de masă, în valoare de 100 de lei.
Emitenții autorizați de tichete de masă le-au livrat deja către Direcția de Sănătate Publică Sibiu și vor fi distribuite începând de luni, în intervalul orar 08:00 – 20:00. 
Tichetele de masă pot fi ridicate din centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de specialitate, unde s-a făcut rapelul. Cei care s-au vaccinat după data de 3 septembrie, au la dispoziție 60 de zile pentru a se prezenta la centrul de vaccinare și pentru a le solicita. Acestea se înmânează personal, doar pe baza cărții de identitate și a dovezii de vaccinare.
Tichetele de masă se emit pe hârtie și se personalizează cu numele beneficiarului în momentul predării. Ele pot fi utilizate în orice magazin alimentar sau restaurant partener al emitentului de tichete. 
Lista comercianților care acceptă la plată tichetele de masă se găsește pe website-ul fiecărui emitent în parte. Emitenții autorizați sunt Edenred România, Sodexo România și Up România.

Alte sugestii

Chestionar privind mobilitatea urbană
Ioana Tocoaie, expoziție de pictură la Muzeul Brukenthal din Sibiu
Ateliere de teatru și percuție
„Ultimul mesaj al lui George Lazăr: Amintește-ți că vei muri!”
Controale și sancțiuni la Mârșa