Ateliere de teatru și percuție

Ateliere de teatru și percuție


Două zile de ateliere gratuite de teatru și percuție 
_________
Peste 40 de elevi din UAT Avrig au participat, timp de două zile, la o serie de ateliere de teatru și percuție (tobe africane), oferite în cadrul programului "Edutainment", program finanțat de Ministerul Culturii.
Programul educațional este implementat de TEATRUL MUZICAL AMBASADORII și are scopul de a promova importanța muzicii, a educației muzicale și artistice în rândul celor mici și al tinerilor. 
La atelierul de percuție, traineri le-au fost Florin Romașcu și Mihai Ciprian Rogojan, doi dintre cei mai buni percuționiști din țară, care au activat în trupa Sistem, câștigând locul 3 la Eurovizion cu melodia "Let me try".
La atelierul de actorie au fost prezenți doi artiști cunoscuți publicului larg, Vizante Marius și Emilia Bebu, actori ai două teatre de renume din București: Teatrul de Comedie și Teatrul Nottara.
Prin intermediul acestui program, Ministerul Culturii și-a propus să aducă arta mai aproape de copii.
„Cred cu tărie că preocuparea pentru cultură se cultivă de la o vârstă fragedă și că acest proiect reprezintă o inițiativă de impact, care va rămâne în mintea celor mici mai mult decât o amintire frumoasă. Îl felicit pe dl. Ciprian Rogojan, director al Teatrului Muzical Ambasadorii și de asemenea, felicit administrațiile locale pentru implicarea și deschiderea pentru astfel de proiecte de educație și dezvoltare prin cultură!", a transmis ministrul Culturii, Raluca Turcan.

Alte sugestii

Chestionar privind mobilitatea urbană
Ioana Tocoaie, expoziție de pictură la Muzeul Brukenthal din Sibiu
„Ultimul mesaj al lui George Lazăr: Amintește-ți că vei muri!”
Controale și sancțiuni la Mârșa
Nunta de aur