Strada Prundu Mic a intrat în șantier

Strada Prundu Mic a intrat în șantier


Strada Prundu Mic a intrat în șantier
__________
Firma SC Geiger Transilvania SRL a început astăzi lucrările de modernizare a Străzii Prundu Mic, care presupun realizarea unei noi rețele de colectare a apelor pluviale, lucrări de asfaltare și amenajare trotuare, precum și două parcuri, parcări și spații verzi.

“Constructorul Geiger Transilvania a preluat amplasamentul și, astăzi, s-a deschis și acest șantier mult – așteptat de locuitorii din zonă. Au fost făcute primele săpături, în vederea asigurării scurgerii apelor pluviale, după care vor intra utilajele care decopertează și pregătesc terenul pentru ridicarea în cotă a canalelor și montarea bordurilor. Urmează apoi lucrările de refacere a carosabilului, turnarea asfaltului, și realizarea marcajelor rutiere. De asemenea, vor fi amenajate două parcuri, cu spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Unul va fi la intersecția străzilor Prundu Mic cu Unirii, în locul celui existent și altul în apropiere de Podul lui Moise. Una dintre etapele lucrării presupune relocarea a șase stâlpi de electricitate“, a explicat primarul Adrian David.

Valoarea investiției se ridică la 5. 269 .465 lei, cu TVA inclus iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni.

Alte sugestii

Stadiul lucrărilor realizate prin Programul Național „Anghel Saligny”
Plan de Mobilitate Urbană
Sesiune de informare despre eficiență energetică
Recepție Prundu Mic
Soma - program sărbători