Stadiul lucrărilor realizate prin Programul Național „Anghel Saligny”

Stadiul lucrărilor realizate prin Programul Național „Anghel Saligny”


 Stadiul lucrărilor realizate prin Programul Național „Anghel Saligny”
_________________
Două proiecte importante ale Avrigului, care au primit fondurile necesare, prin Programul Național „Anghel Saligny”, sunt în curs de implementare, unul dintre ele fiind aproape de finalizare. Este vorba despre proiectul “Amenajare alei în localitatea Mârșa”, realizat în proporție de 95%.

“Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis pe 16.03.2023. Deși termenul de finalizare este luna martie a anului viitor, constructorul Geiger va termina lucrările, cel mai probabil, anul acesta, dacă vremea va permite.

Valoarea totală a investiției se ridică la 12.986.848,63 lei, din care 3.641,350 lei, au fost alocați prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, pentru categoria de investiții drumuri publice clasificate și încadrate ca drumuri județene, drumuri de interes local, drumuri comunale sau drumuri publice din interiorul localităților“, explică primarul Adrian David. 

Cel de-al doilea proiect vizează “Reabilitarea infrastructurii tehnico – edilitare și modernizarea infrastructurii de transport pe Strada Unirii, din orașul Avrig”.

“Constructorul a început deja lucrările. Deocamdată, SC Apă Canal lucrează la înlocuirea conductelor vechi și, în paralel, se lucrează la rețeaua pluvială. Proiectul prevede reabilitarea infrastructurii tehnico - edilitare și modernizarea Străzii Unirii. Lucrările ar urma să fie finalizate la sfârșitul anului viitor“, a mai precizat primarul orașului Avrig, Adrian David.

Valoarea totală a investiției este de 14.812.347,51 lei, 14.032.038,02 lei fiind alocați din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Alte sugestii

Chestionar privind mobilitatea urbană
Ioana Tocoaie, expoziție de pictură la Muzeul Brukenthal din Sibiu
Ateliere de teatru și percuție
„Ultimul mesaj al lui George Lazăr: Amintește-ți că vei muri!”
Controale și sancțiuni la Mârșa