Drifturi la volan în Avrig


Drifturi la volan în mijlocul Avrigului
_____________
Un șofer inconștient a fost filmat în timp ce făcea derapaje controlate în sensul giratoriu nou – construit de pe Strada Prundu Mare, din Avrig. 
În înregistrare se vede cum mașina se rotește de două ori pe șosea, cu motorul ambalat la maximum și șoferul face manevre periculoase atât pentru el, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.
La un moment dat, acesta este chiar pe punctul de a pierde controlul asupra volanului și de a pătrunde pe trotuar, în fața unei case.
Polițiștii locali fac cercetări pentru stabilirea identității conducătorului auto, în vederea sancționării acestuia. Șoferul teribilist se afla la volanul mașinii cu numărul SB 16 APA. 
Potrivit Codului Penal, participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
ACTUALIZARE: În urma publicării acestei postări, un martor ocular ne-a transmis că mașina menționată și cea de-a doua mașină care apare în imagini, cu numărul SB 96 XOX, ar fi făcut o întrecere în sensul giratoriu.

Alte sugestii

Militari americani în vizită la Avrig
1 Decembrie, la Avrig
Masă la școală pentru încă 570 de copii avrigeni
Cursuri gratuite de ajutor de bucătar
Acces gratuit pe terenul mic de fotbal din Avrig