Deschidere Târg de Crăciun

Deschidere Târg de Crăciun


 A început Târgul de Crăciun
__________
Târgul de Crăciun din Avrig a fost animat în această seară de avrigeni de toate vârstele, care s-au bucurat împreună de spectacolele oferite de organizatori.
Ansamblurile "Doruri Sibiene" și "Mlădițe Sibiene" au oferit în deschiderea târgului un program de colinde tradiționale. Pe scenă au urcat apoi Trupa Etnic și Kristine, care au încălzit atmosfera în Piața Gheorghe Lazăr. Invitatul special al serii a fost Moș Crăciun, care s-a fotografiat la brad și cu cei mici dar și cu cei mari.
"Bine ați venit la Târgul de Crăciun din Avrig! Ne-am dorit să fie un târg pentru bucuria familiilor și a celor mici și, de ce nu, sperăm să devină o tradiție pentru mulți ani de acum înainte. Haideți să dăm împreună startul unei frumoase aventuri de Crăciun, să ne întâlnim aici în zilele și serile care vor urma, ca să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă, ca o comunitate unită ce suntem. 
Este important să înțelegem cu toții, că astfel de evenimente pot fi organizate numai cu sprijinul și susținerea noastră. Fiecare plăcintă mâncată în Târgul de Crăciun, fiecare cană de vin fiert băută, sunt un imbold pentru comercianți, pentru animatori și pentru artiști să mai vină și altă dată la Avrig. 
Fie ca bucuria acestor zile minunate de iarnă, în care răsună ecoul colindelor și al urărilor de bine, să ne îndemne pe toți la înțelegere și la fapte bune", le-a transmis primarul Adrian David participanților la Târgul de Crăciun.
Pe scena târgului vor urca mâine îndrăgiți interpreți locali, care ne vor încânta cu un spectacol de colinde tradiționale.

Din program:
_______________
17:00 George și Maria Farcaș
17:15 Andreea Prier
17:30 Sara Stoișor
Vă asteptăm cu drag! 

Alte sugestii

Chestionar privind mobilitatea urbană
Ioana Tocoaie, expoziție de pictură la Muzeul Brukenthal din Sibiu
Ateliere de teatru și percuție
„Ultimul mesaj al lui George Lazăr: Amintește-ți că vei muri!”
Controale și sancțiuni la Mârșa