FĂGĂRAȘ FEST, Ediția a III-a


Data și ora:
Vineri, 05 August 2022 - Duminică, 07 August 2022
16:00 - 23:00
Gazdă:

Zona Turistica Valea Avrigului

Despre

În 2022, Făgăraș Fest va avea loc între 5 și 7 august … la Avrig, în județul Sibiu!!!
De pe Valea Avrigului pornesc o multitudine de trasee care urcă în munții Făgăraș!

Fă-ți planul din timp pentru vara anului 2022! Te așteptăm la Avrig pentru un weekend de poveste în munții Făgăraș! (punct GPS: https://goo.gl/maps/s73wemTgRdRwmfXW9)

Ce este Făgăraș Fest? Festivalul naturii și al comunităților locale! Un festival care promovează unicitatea și frumusețea Munților Făgăraș, importanța ariilor protejate din România. Un festival care atrage atenția asupra protejării celor mai întinse păduri sălbatice de pe continent, în beneficiul oamenilor și al naturii.

Timp de trei zile, vom avea parte de excursii ghidate, mâncare tradițională, târg de produse locale, muzică bună, activități culturale, ateliere pentru copii, dezbateri tematice, competiție sportivă și nu numai. Programul complet va putea fi vizualizat începând cu luna iulie pe pagina oficială a evenimentului: www.carpathia.org/ro/life-carpathia/fagaras-fest
Evenimentul va avea un impact minim asupra naturii și maxim asupra dezvoltării durabile a localnicilor și este organizat în cadrul proiectului „Crearea unei rezervații de natură sălbatică în Carpații Meridionali, România’’ cu sprijin financiar din partea Comisiei Europene prin programul LIFE Nature și a Fundației Arcadia prin Programul ELP.

Organizatorii festivalului sunt Propark Fundația pentru Arii Protejate, Fundația Conservation Carpathia în parteneriat cu Asociația de Turism Valea Avrigului.

Evenimentul va ține cont de regulile de distanțare socială impuse de legislația în vigoare. Vom anunța detaliile concrete la începutul lunii iulie.