Bursa locurilor de muncă Avrig


Data și ora:
Gazdă:

Strada Gheorghe Lazăr 10, Avrig 555200, Romania

Despre

Primăria Orașului Avrig organizează, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, o Bursă a locurilor de muncă, dedicată locuitorilor orașului Avrig și ai localităților aparținătoare. 

Sunt vizați absolvenții de liceu și facultate, șomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și cele care, din diferite motive, sunt nemulțumite de locul de muncă actual și doresc să îl schimbe. 

Prin această acțiune se dorește stabilirea unei legături între cetățenii care au nevoie de un loc de muncă și angajatorii care își desfășoară activitatea pe raza orașului Avrig și au locuri de muncă vacante. 

Bursa locurilor de muncă va avea loc în data de 14.10.2021, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Sala Pavilion, din orașul Avrig.

Angajatorii din Avrig și împrejurimi care sunt interesați să se alăture acestei acțiuni și să participe cu o ofertă de locuri de muncă, sunt rugați să trimită un mail pe office@primaria-avrig.ro. Persoană de contact este Lidia Bădilă, consilier în cabinetul primarului.