Bursa locurilor de muncă Avrig


BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ AVRIG
_____________
Primăria Orașului Avrig, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, organizează  joi, 14.09.2021, o Bursă a locurilor de muncă, dedicată locuitorilor orașului Avrig și ai localităților aparținătoare.
Sunt vizați absolvenții de liceu și facultate, șomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și cele care, din diferite motive, sunt nemulțumite de locul de muncă actual și doresc să îl schimbe.
Prin această acțiune se dorește stabilirea unei legături între cetățenii care au nevoie de un loc de muncă și angajatorii care își desfășoară activitatea pe raza orașului Avrig și au locuri de muncă vacante.
Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Sala Pavilion, din orașul Avrig, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară valabile la acea dată.
Angajatorii interesați să participe la această acțiune de sprijinire a ocupării forței de muncă la nivel local, ne pot contacta pe adresa de mail office@primaria-avrig.ro pentru a ne oferi informații privind situația locurilor de muncă vacante din cadrul societății pe care o reprezintă.
Vă așteptăm!

Alte sugestii

Etapa de recenzare online, prelungită
Strada Prundu Mic a intrat în șantier
DGASPC angajează asistenți maternali
Incendii de vegetație
Prietenii Naturii în școlile din Avrig