Avansează lucrările pe șantierele deschise pe raza UAT Avrig


Se muncește intens pe șantierele deschise pe raza UAT Avrig

În Avrig, constructorul SC Geiger Transilvania SRL a definitivat lucrările la rețelele subterane, respectiv extinderea retelelor de apă și canalizare în zona Lac și în Hudița Caprelor, precum și rețeaua pluvială pe cele două străzi. 
“Am verificat stadiul lucrărilor dar și calitatea lucrărilor efectuate până acum. Sunt mulțumit de organizarea de șantier și sunt optimist cu privire la termenul de finalizare. Până intrăm în iarnă, lucrarea va fi finalizată. Constructorul s-a apucat deja de construirea trotuarelor și de montarea bordurilor, urmând să continue cu amenajarea parcărilor și a spațiilor verzi și să se facă apoi lucrările de asfaltare, cu marcajele aferente”, a explicat primarul Adrian David.

La Bradu, constructorul Eurowagen continuă lucrările de modernizare a drumului de la Primăria Veche, care presupun lucrări de asfaltare, amenajare acces proprietăți și amenajare spatii verzi. Lucrările au fost reluate după clarificarea unor erori de proiectare și execuție, privind scurgerea apelor pluviale. 
“Am încredere că termenul de finalizare, de cinci luni de la începerea lucrărilor, va fi respectat iar cetățenii vor fi, în cele din urmă, mulțumiți de rezultat. Din cauza poziționării conductelor de gaz, aliniamentul a fost adaptat la situația din teren, poziția unor podețe fiind modificată. De asemenea, lucrarea va fi realizată în anumite limite și mă refer la faptul că, trotuarele și rigolele ( șanțurile de scurgere a apelor pluviale) vor fi realizate ulterior, după executarea lucrărilor la rețeaua publică de canalizare pluvială”, precizează Ciprian Stoișor, viceprimarul Avrigului.

Alte sugestii

Etapa de recenzare online, prelungită
Strada Prundu Mic a intrat în șantier
DGASPC angajează asistenți maternali
Incendii de vegetație
Prietenii Naturii în școlile din Avrig