Pensiunea Ghiocelul ***

Pensiunea Ghiocelul ***

Activitate / Cazare / Restaurant


Program

Deschis
Vezi programul

Address

DJ105F, Romania

Despre


Complexul Pensiunea Ghiocelul din Avrig, grădina de basm la poalele munților

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul turismului, Pensiunea Ghiocelul vă oferă o experiență completă - drumeții călare, plimbări cu trăsura, cursuri de echitație, plimbări cu bicicletele, cazare, mâncare apetisantă și un spațiu mare în grădină, la soare ori la umbră, numai bun de servit masa.


Centru de echitație, deschis pentru turiști


La centrul de echitație din cadrul Complexului Pensiunea Ghiocelul din Avrig sunt îngrijiți cai de rasă iar turiștii sunt mereu bineveniți să-i mângâie și să-i admire sau să învețe să călărească. Instructori specializați îi vor însoți în această experiență. Mai ales după ce vremea se încălzește, nu există remediu mai bun pentru a scăpa de stres decât o drumeție cu caii la poalele munților Făgăraș, într-un loc de poveste, învăluit într-un mister aparte. Putem planifica împreună, trasee de o oră, două, de una sau două zile și tabere de echitație pe parcursul unui weekend. 

Odată ajunși la Pensiunea Ghiocelul, aerul tare de munte vă umple plămânii, adierea vântului vă mângâie pielea iar bucătarii abia așteaptă să vă încânte papilele gustative cu produse BIO, gătite în cele mai surprinzătoare moduri. Cu siguranță vă veți simți răsfățați într-o astfel de oază de relaxare, unde vă hrăniți nu doar stomacul, ci și sufletul.


Restaurantul Pensiunea Ghiocelul este celebru pe Valea Avrigului pentru bucătăria tradițională. Cu o masă savurată în grădină și cu o băutură răcoritoare băută după câteva ore de călărit vă încheiați ziua deplin satisfăcut și relaxat.  Pentru odihnă, vă punem la dispoziție 16 locuri în camere curate, liniștite, cu vedere spre munte. Avem și posibilitatea să adăugăm paturi suplimentare.

Dacă visați la o nuntă de poveste, Pensiunea Ghiocelul vă oferă un eveniment memorabil în mijlocul naturii. Cortul elegant de evenimente, preparatele rafinate și decorul sofisticat, întregesc tabloul perfect de nuntă, botez, zi de naștere sau o conferință cu colegii de serviciu. 

Sunteți bineveniți oricând să vă conectați cu natura. Relaxarea începe la Pensiunea Ghiocelul din Avrig.
___________________

TELEFON
+40 744391877Faciliăți

  • Wi fi gratuit
  • Parcare

Bucătărie

  • Healthy

Capacitate

  • 30

Activitate

  • Echitație
  • Pescuit

Photo Gallery

Alte sugestii

CAFENEAUA DOR

Activitate / Magazin local / Restaurant

CASA CĂBUZ

Activitate / Cazare

Salon Evenimente Brandusa

Restaurant

CABANA NATALIA VALEA AVRIGULUI

Cazare

CASA FAMILY

Cazare