Epic House

Despre

EPIC House vă pune la dispoziție:
- 5 camere de odihnă spațioase, fiecare cu pat matrimonial, dar și paturi suplimentare (1 dublu și 3 single), televizor led cu televiziune prin fibră optica, aer condiționat, baie proprie dotată la cele mai inalte standarde: prosoape, produse de uz personal etc.
- o camera de joaca (playroom) cu o canapea extensibila 

Livingul foarte generos și terasa de dimensiuni considerabile pot găzdui aniversări, teambuilding-uri, ateliere și nu numai. În zilele de toamnă târzie și în cele de iarnă se pot depăna povești la „gura șemineului” special conceput pentru a te transpune într-un univers epic.
Bucătăria este complet utilată și dotată pentru a vă putea pregăti singuri mâncarea favorită: de la fripturi delicioase până la deserturi savuroase (cuptor electric, cuptor cu microunde, plită electrică, mașină de spălat vase, frigider side by side, expresor de cafea - cu cafea boabe, mixer și tocător electric, filtru de cafea, ustensile și veselă pentru orice gând culinar). 
Puteți pregăti carne și legume gustoase pe grătarul bine încins sau pe plita cu lemne aflate în exterior.

Frumoase sunt serile, indiferent de anotimp, în care puteți creea amintiri la lumina și căldura focului, în locul special amenajat – fire pit, va puteti relaxa in ciubarul cu aeromasaj sau in sauna finlandeza cu aromaterapie.  

În hamace puteti citi în tihnă cărțile din mica noastră bibliotecă, iar copiii se pot distra la locul de joacă exterior si pe terenul multisport jucând tenis, volei, badminton, coarda, pinpong etc. sau  jocuri de societate (Rummy, Sah, Table, Scrabble, Cărți, Monopoly, puzzle și altele). Toate le avem :D

O plimbare cu bicicletele pun organismul în mișcare după un grătar copios sau un ceaun gustos.
În zilele călduroase, o bălăceală în piscină și o limonadă rece este rețeta perfectă, iar bronzul de la munte…tine tot anul😊.

Dacă afară este frig sau plouă, copiii se pot juca în camera de joacă special amenajată (playroom),  unde există jucării si jocuri, sau pot vizualiza desene animate pe Netflix.
Va plictisiti la noi sau aveți dor de ducă...o plimbare călare la fermele de cai din apropiere sau o drumeție pe munte (Bârcaciu, Suru, Negoiu) este exact rețeta de a te scoate din rutină. 
La o aruncătură de băț se află Castelul de lut din Valea Zânelor, Povestea Calendarului, Ferma de cerbi și Palatul Brukenthal, dar și locații unde puteți servi masa (dacă nu doriți să murdăriți bucătăria :)))
--------------------------------------------------------
Cum spune proverbul: „Vorba lungă, sărăcia omului”
Nu mai bine veniți să vedeți?!
Așteptăm să vă întâmpinăm cu o palincă bună, dar și mic dejun la cerere.

Faciliăți

  • Wi fi gratuit
  • Parcare
  • Loc de joacă
  • Aer condiționat

Capacitate

  • 10-12 adulti + copii

Tip de cazare

  • Pensiune
  • Vilă
  • Cabană

Photo Gallery

Alte sugestii

CASA CĂBUZ

Activitate / Cazare

CABANA NATALIA VALEA AVRIGULUI

Cazare

CASA FAMILY

Cazare

POPASUL AVRIG

Cazare / Restaurant

POPASUL MONTAN

Activitate / Cazare / Restaurant