Reparații pe tronsonul de drum care trece peste barajul CHE Avrig


Se fac lucrări de reparații pe tronsonul de drum care pornește din DN1 și trece peste barajul CHE Avrig spre Săcădate
______________
Sucursala Hidrocentrale Sebeș execută, zilele acestea, lucrări de reparații pe sectorul de drum DN1 – CHE Avrig, lucrare mult – așteptată de locuitorii din Săcădate și celelalte comunități riverane.
„Primăria orașului Avrig a cerut încă de acum trei ani ca acest tronson de drum, aflat în proprietatea Hidroelectrica să fie reparat dar, până acum, nu am găsit înțelegere la conducerea companiei. Locuitorii satului Săcădate au fost, pe bună dreptate nemulțumiți, din cauză că accesul în sat s-a făcut cu dificultate. Ne bucurăm că lucrurile s-au mișcat până la urmă și că aceste lucrări se fac, deși ne-am fi dorit să nu se întârzie atât de mult”, spune primarul Adrian David.
Hidroelectrica SA dorește impunerea unei restricții de tonaj pentru traficul greu care se desfășoară în prezent pe acest sector de drum, în vederea asigurării unei durate de exploatare cât mai îndelungate, pe un carosabil care nu a fost proiectat pentru astfel de condiții de trafic.
Până la finalizarea lucrărilor, șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită. Traficul se desfășoară alternativ, în funcție de porțiunile de drum pe care se lucrează.

Alte sugestii

Etapa de recenzare online, prelungită
Strada Prundu Mic a intrat în șantier
DGASPC angajează asistenți maternali
Incendii de vegetație
Prietenii Naturii în școlile din Avrig