Promovează-te cu ajutorul aplicației Avrig City App!


Fii partenerul orașului tău! Primăria orașului Avrig te ajută să te promovezi prin intermediul aplicației Avrig City App! 
_______________
Integrarea soluțiilor digitale îi ajută pe cetățeni să facă parte din viața de zi cu zi a orașului nostru dar și să aibă mai multă încredere în aleșii locali. 
Avrigul SMART este mult mai mult decât un concept de digitalizare. Administrația publică locală își propune să integreze cele mai noi tehnologii pentru a îmbunătăți viața locuitorilor Avrigului și ai localităților aparținătoare. Avrigul SMART este așadar despre oameni. Este despre cetățenii implicați, care susțin activ dezvoltarea orașului lor și despre oamenii harnici, care contribuie în fiecare zi la bunăstarea comunității în care trăiesc.
Dacă vrei să îți promovezi afacerea și să creezi relații pe termen lung cu clienții tăi și cu vizitatorii orașului nostru, trimite-ne un mail pe adresa promovare@primaria-avrig.ro, în care adaugi un text de prezentare, câteva fotografii și, dacă este cazul, un link către un clip de promovare. 
_______
 
Care sunt avantajele unui oraș SMART?
• Rezolvarea mai rapidă a problemelor cetățenilor, cu ajutorul modulului de raportări incidente
• Comunicare simplificată cu cetățenii – anunțuri și informări privind evenimentele importante care au loc în oraș, defecțiuni, întreruperi de curent, etc.
• Punerea în valoare a potențialului turistic al zonei - o mai bună informare cu privire la oferta turistică, ce se va reflecta într-un număr mai mare de turiști și la o dezvoltare a orașului;
• Implicarea agenților economici – aplicația oferă acces și expunere gratuită agenților economici, prin care aceștia își pot promova serviciile, atât localnicilor, cât și turiștilor;
• Transparența privind proiectele de interes pentru locuitori, informări la zi cu privire la stadiul derulării unor proiecte strategice, prin articole, știri sau trimiterea de rapoarte cu privire la stadiul de implementare a proiectului.

Descarcă #AvrigCityApp, aplicația oficială a orașului tău!

Alte sugestii

Etapa de recenzare online, prelungită
Strada Prundu Mic a intrat în șantier
DGASPC angajează asistenți maternali
Incendii de vegetație
Prietenii Naturii în școlile din Avrig