Fii SMART! Descarcă Avrig City App!


De ce e nevoie de digitalizare? De ce avem nevoie de soluții SMART? Iată doar câteva motive ca să folosești zi de zi aplicația Avrig City App!
___________
Găsești în aplicație fluxul celor mai noi știri transmise de Primăria Avrig, anunțuri privind consultările publice, șantierele în lucru, restricțiile în trafic sau întreruperile de curent.
 
Dacă vrei să faci și un tur al experiențelor de toamnă din Avrig și împrejurimi, afli care sunt locurile unde trebuie neapărat să faci o oprire. Experiențele avrigenești au un capitol special în Avrig City App.
 
De asemenea, dacă vrei să îți promovezi afacerea și să creezi relații pe termen lung cu clienții tăi și cu vizitatorii orașului nostru, ne poți trimite un mail pe adresa promovare@primaria-avrig.ro, în care adaugi un text de prezentare, câteva fotografii și, dacă este cazul, un link către un clip de promovare.

Descarcă Avrig City App ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în orașul tău. Aplicația poate fi descărcată GRATUIT, atât din Magazin Play cât și din App Store. 

Alte sugestii

Etapa de recenzare online, prelungită
Strada Prundu Mic a intrat în șantier
DGASPC angajează asistenți maternali
Incendii de vegetație
Prietenii Naturii în școlile din Avrig